Lepicol plus


Lepicol plus virškinimo fermentai milt.180g
Probiotics International Limited (Jungtinė Karalystė)
Kaina apie 16.46 Eur

Lepicol plus virškinimo fermentai milt. 180g

LEPICOL plus+ unikalus natūralios kilmės medžiagų trio virškinimui ir žarnyno veiklai.

  • Augaliniai virškinimo fermentai
  • Skaidulos
  • Probiotikai

Augalinės kilmės virškinimo fermentai  natūrali maisto skaidymą lengvinanti priemonė. Jie pagreitina organizme vykstančias chemines reakcijas tūkstančius kartų. Pagrindinė virškinimo fermentų užduotis – virškinti riebalus, angliavandenius ir baltymus. Kuo aktyvesni fermentai, tuo greitesnis virškinimas ir didesnis lengvumo pojūtis. Visas termiškai neapdorotas augalinis maistas turi savų fermentų. Tačiau ne visus produktus galime valgyti žalius arba valgome jų nepakankamai. LEPICOL plus+ sudėtyje yra gausi įvairovė augalinės kilmės virškinimo fermentų – papaino, bromelaino, imbiero, pankolių sėklų, pipirmėčių ir kt.

Skaidulos – tai natūrali žarnyno šluota.  LEPICOL plus+ derina smiltyninio gysločio skaidulas ir inuliną. Smiltyninis gyslotis pasižymi itin švelniu poveikiu bei sugeria labai daug vandens, šios savybės dėka nesuvirškintos medžiagos greičiau pasišalina iš žarnyno, kas itin naudinga kai viduriai yra linkę užkietėti. Inulinas dar vadinamas prebiotiku, šios skaidulas sudaro palankią terpę daugintis gerosioms bakterijoms – probiotikams.

Probiotikai – tai natūraliai žmogaus organizme esančios gerosios bakterijos, kurios palaiko normalią žarnyno mikrofloros sudėtį. Žarnyno mikrofloros disbalansą gali sukelti netaisyklinga mityba, stresas, antibiotikų vartojimas, ilgalaikis ir negydomas vidurių užkietėjimas ir kt. Taip pat su amžiumi žmogaus organizme gerųjų bakterijų dauginimasis lėtėja.

LEPICOL plus+ – gera jaustis lengvai!

Vartojimas:

Vartoti 10 minučių prieš valgį. Išmaišyti prieš vartojimą.

Suaugusiems: gerti po vieną arbatinį šaukštelį (5 g) du kartus per dieną. Miltelius sumaišyti su vandeniu arba vaisių sultimis ir greitai išgerti visą turinį.

Vaikams: gerti pusę arbatinio šaukštelio (2,5 g) vieną arba du kartus per dieną. Sumaišyti su stikline vandens ar sulčių ir greitai išgerti visą turinį. Jei vaikui mažiau nei 11 metų, prieš vartojant pasitarkite su gydytoju.

Miltelius būtina užgerti gausiu kiekiu skysčio – 1 arbatiniam šaukšteliui (5 g) – stiklinė skysčio. Jei neseniai patyrėte žarnyno operaciją, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Sudėtis: smiltyninis gyslotis (Plantago ovata forsk), inulinas, virškinimo fermentai (proteazė, betaino hidrochloridas, imbiero šaknis, papainas, pipirmėčių lapai, pankolių sėklos, bromelainas), probiotikai*

*Probiotinės kultūros:

  • Lactobacillus rhamnosus  PXN 54
  • Bifidobacterium bifidum PXN 23
  • Lactobacillus acidophilus PXN 35
  • Lactobacillus plantarum PXN 47
  • Lactobacillus bulgaricus PXN 39

5 g miltelių probiotinių kultūrų yra 600 mln. ksv (koloniją sudarančių vienetų). Lepicol  nėra maisto pakaitalas. Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Gali turėti sojos pėdsakų. Sudėtyje galimi pieno baltymų pėdsakai, tačiau jų kiekis neturės įtakos sergantiems laktozės netoleravimu.

Gamintojas. Probiotics International Limited, Jungtinė Karalystė. Atstovas Lietuvoje. UAB ENTAFARMA Plius.


Prašome įdėmiai perskaityti pakuotės lapelį ir vaistą vartoti, kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai.

Raktiniai žodžiai

Lepicol, Lepicol plus, Virškinimas, Virškinimo sutrikimai, Žarnynas, Detoksikacija, Skaidulos, Virškinimo fermentai, Enzimai, Popainas, Bromelainas, Pankolis, Probiotikai, Prebiotikai, Viduriavimas, Vidurių užkietėjimas