Titas Simaška

Sritis:Urologija
Darbovietės: UROLOGASKAUNE.LT

Papildoma informacija:

Adresas:UROLOGASKAUNE.LT
El. paštas:

Specializacija:

Gydytojas urologas Kaune, konsultuoja, atlieka echoskopiją ir gydo pacientus sergančius šiomis ligomis: lėtinės bei ūminės inkstų, šlapimo pūslės (lėtinis cistitas, ūminis cistitas), šlaplės, sėklidžių, prostatos (lėtinis prostatitas, ūminis prostatitas) uždegiminės ligos; inkstų akmenligė; onkologinės ligos (prostatos vėžys, šlapimo pūslės vėžys); lytiškai plintančios ligos; esant seksualiniams sutrikimams - erekcijos sutrikimai (impotencija), priešlaikinė ejakuliacija, kiti urologiniai sutrikimai.
Registracija pas urologą internetu www.urologaskaune.lt


Užduoti klausimą

2022 birž. 20 18:25
Man pries dvi dienas buvo nustatytas istriges akmenukas slapimtakyje. Bet dakataras pasake,kad jis nera labai didelis ir turetu pasisalinti savaime. Pradzioje buvo didziuliai skausmai,bet dabar jau beveik nebera skausmo priepuoliu,liko tik skausmas inkste. Ar belaukiant kol akmenukas pasisalins pats nebus sugadintas insktas?
Aciu uz atsakyma.

Peržiūrėti atsakymą

Šimto procentų garantijos medicinoje nėra, tačiau jūsų pasakojama situacija gan standartinė ir akmenligės konservatyvus gydymas dažnas ir gan efektyvus.

2022 birž. 19 19:08
Laba diena, norėjau pasiteirauti, kurie iš šių vaistų gali pakenkti LPI 10 sukėlėjų tyrimo tikslumui Flosin, Dicloberl ar Macmiror. Reikalas tas, kad diena prieš LPI tyrimą (iš rytinio šlapimo) nepamenu ar išgeriau šių vaistų, todėl galvoju ar jie galėjo pakenkti tyrimo tikslumui ir jei galėjo kurie tai vaistai?

Peržiūrėti atsakymą

Macmiror gali turėti įtakos šio tyrimo rezultato tikslumui.

2022 birž. 2 21:38
Sveiki. 22m noriu pradėti finasteride(topical) dėl plaukų, tačiau turiu varikocelę. Ar finasteride gali pakenkti varikocelei? Taip pat, ar tokio vaisto vartojimas neturint prostatos problemų gali pridaryti nemalonumų pačiai prostatai?

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Varikocelei tai įtakos neturės. Prostatai vaistai nepakenks. Vaistai gali pakenkti lytinei funkcijai bei vaisingumui.

2022 birž. 2 18:43
Sveiki.Mano sūnui rugpjūtį bus 7 metai, bet jam lig šiol neatsismaukia apyvarpė. Niekada nėra turėjęs jokių uždegimų ar skausmo. Šlapinasi gerai, nesusidaro jokie burbulai, niekas neišsipučia. Ar verta sunerimti, specialiai "atsmaukti" ar net operuoti? Ar tiesiog laukti? Dėkoju už atsakymą.

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Nieko nedarykite, laukite paauglystės.

2022 birž. 1 20:39
Kodėl skauda dešinį šoną, tarsi dilgčioja arba pjausto britviniu peiliuku.Jaučiasi ypač kai žengsniuoji..Buvau šiandien pas moterų gydytoją, viskas gerai, mačiau pati per echoskopą?..
Iš anksto dėkoju

.

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Sunku tiksliai atsakyti. Rekomenduoju atlikti pilvo bei šlapimo sistemos organų echoskopiją, tai padėtų patikslinti jūsų patologiją.

2022 geg. 30 15:45
Sveiki,
Lytinio akto metu plyšo apyvarpė, skausmas nepraeina 3-4 diena. Ar reikalinga pasirodyti pas urologą ar dar žaizda gyja ir praeis savaime?

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Didelės skubos nėra, tačiau urologui visgi pasirodykite.

2022 geg. 24 19:56
Sveiki,pas mane yra dubens infekcija,ar reikia siuo atveju gydytis ir vyrui?
Pagarbiai Loreta

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Priklausomai nuo dubens infekcijos kilmės. Dažniausiai vyrui gydytis nereikia, nebent infekciją sukėlė lytiškai plintanti liga.

2022 geg. 24 17:48
Sveiki. Žmonai nustatė Trichomonoze. Ar tikrai vaistus reikia vartoti ir man ar verčiau pirma apsilankyti pas urologa? Ar gali būti kad żmona buvo neistikima ar tiesiog serga seniai tik nepasiriaškia?

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Vaistus vartokite abu.

2022 geg. 19 14:47
Sveiki daktare kur kreiptis ar kokiu vaistu nusipirkti visa varpa paraudonuoja isberia praeina pasimyli ir vel tas pats

Peržiūrėti atsakymą

Sveiki. Kreipkitės pas urologą ar dermatolpgą.

2022 geg. 13 11:05
Mano padaryti tyrimo rezultatai:
Prostatos specifinis antigenas (PSA) μg/L - 4,7
Testosteronas - 8,62
Kokia tolimesnė gydymo eiga?

Peržiūrėti atsakymą

Urologo konsultacija.