Andrė Amšiejienė

Sritis:Akušerija ir ginekologija
Darbovietės: VAISINGUMO KLINIKA (Vilnius)

Papildoma informacija:

Adresas:Laisvės pr. 64A, Vilnius
Telefonai:(8 5) 2390595
El. paštas:

Specializacija:

Domėjimosi sritys: nėščiųjų ir gimdyvių priežiūra, vaisiaus ultragarsiniai tyrimai, reprodukcinė medicina, nevaisingumas. Konsultuoja visais akušerijos ir ginekologijos klausimais.


Užduoti klausimą

2015 lapkr. 5 02:43
Laba.Turiu toki klausima.Mano menesines yra reguliarios,taciau jos keistos tepa ir rudai ir raudonai,itariu,kad gali buti endometrioze,bet niekas nedaro operacijos,kad isitikintu,nes per mazai simptomu.Del kokiu priezasciu dar gali buti tokios negausios ir rudos menesines?

Peržiūrėti atsakymą

Rudas tepimas po mėnesinių gali būti susijęs su endometrioze. Jei daugiau skundų neturite, tai operacija nėra reikalinga.

2015 lapkr. 4 22:20
Sveiki, noreciau suzinoti jusu nuomone apie labai internete isgirta preaparata PRINCES PERLAS. Aciu.

Peržiūrėti atsakymą

Nesu susidūrusi su šiomis kapsulėmis, todėl nuomonės apie jas neturiu.

2015 lapkr. 4 13:31
sveiki. susiduriau su problema. daznai noriu slapintis, i tuoleta einu kas 5min kartais dazniau, o nusislapinti iki galo negaliu. atrodo, kad ten viskas uzsirakina ir jauciu skausma todel negaliu iki galo nusislapinti. jausmas lyg vidus butu patines ir slapimas neprateketu. ar gali buti kad vaikinas lytinio akto metu kazka uzgavoir pazeide slapimtakius ar pusle? ar tai rimtesne problema? is isores sutinimo nesimato. taip kankinuosi jau 4 dienas

Peržiūrėti atsakymą

Reikia atlikti šlapimo tyrimą ir ištirti ar nėra šlapimo takų infekcijos. Kreipkitės pas savo šeimos gydytoją.

2015 lapkr. 4 09:15
Labadiena noreciau paklausti kokias kontraceptines tabletes butu geriau naudoti kad tikrai nepastociau? Man 21 m esu 7men po gimdimo praja yra. kartu dar nera reguarios menesines.aciu uz atsakima

Peržiūrėti atsakymą

Kontraceptines tabletes galite naudoti tik tuo atveju, jei nemaitinate kūdikio krūtimi. Reikia kreiptis į savo ginekologą ir jis parinks jums šiuo metu labiausiai tinkančią kontracepcijos priemonę.

2015 lapkr. 4 09:14
Labadiena noreciau paklausti kokias kontraceptines tabletes butu geriau naudoti kad tikrai nepastociau? Man 21 m esu 7men po gimdimo praja yra. kartu dar nera reguarios menesines.aciu uz atsakima

Peržiūrėti atsakymą

Kontraceptines tabletes galite naudoti tik tuo atveju, jei nemaitinate kūdikio krūtimi. Reikia kreiptis į savo ginekologą ir jis parinks jums šiuo metu labiausiai tinkančią kontracepcijos priemonę.

2015 lapkr. 4 03:37
Sveiki.Norejau pasiteiraut as su savo vyru gyvenu 10 metu kartu,mes buvome vienas kitam pirmi,kitu lytiniu partneriu niekada neturejom?ar mums butina issitirti del lpl,zpv?Tiesa ar pap testas gali rodyt pakitimus del kitu priezasciu,tarkim,uzdegimo,grybeliu?Juk mes negalim negalim but nesiotojais pavojinguju zpv,kadangi su niekuo niekad nesimylejom.Aciu uz atsakyma.

Peržiūrėti atsakymą

Tirtis dėl lytiškai plintančių ligų jums nereikia, jei neturite jokių skundų. Jei onkocitologiniame tepinėlyje stebimi uždegiminiai pakitimai, tai reikia išgydyti uždegimą ir tada kartoti onkocitologinį tepinėlį.

2015 lapkr. 3 19:08
Laba diena. Esu 19m. Pradėjau lytinį gyvenimą,iki ginekologės turėjau apie 7-9 lyt.santykius. Pirmas kartas buvo labai skausmingas,o iki šiol dar nepajutau malonumo,visiškai nieko nejaučiu,gana dažnai ir patys pirmi įėjimai būna skausmingi,gana sunkūs,dėl to savaime kūn nebegalo visiškai atsipalaiduoti. O kai kelis kartus pajuda,viskas kaip ir gerai,tik kad jaust nieko nejaučiu,ir dabar kartais ir sunkiai gaunasi,lyg skauda viduj,lyg kažkur atsimuša ar remiasi(visomis pozmis) Neseniai buvau pas ginekologę,sakė turiu žaizdelę gimdos kaklely ir esu labai jautri, nes apžiūros metu labai skaudėjo kai kišo prirtaisą į vidų.Ar galėtų būti žaizdelė priežastis kad tokie nesėkmingi ir nemalonūs lyt.santykiai?Fizinė trauka su vaikino yra be galo didelė, ir meilė,ir pasitikėjimas,kiti žaidimukai taip pat sukelia daug pasitenkinimo,išskyrus kai bando patenkinti pirštais(žodžiu,kai viduje kažką daro pasikeičia).ačiū už atsakymą.

Peržiūrėti atsakymą

Gimdos kaklelio "žaizdelė" neturėtų įtakoti skausmingų lytinių santykių. Lytiniai santykiai neturėtų būti skausmingi. Kalbėkite su partneriu, bandykite ieškoti kitokių, patogių pozų. Kartais gali padėti lubrikantų vartojimas.

2015 lapkr. 2 23:17
Dar tik 16 dienų geriu Lindynette20 ir šiandien pradėjau gerti Trichopol 250mg 3k. per dieną nuo bakterinės vaginozės. Taip pat vartoju Macmiror Complex žvakutes. Ar šie vaistai slopina kontraceptikų poveikį? Ar turėčiau naudoti papildomą kontracepsiją? Jei slopina, kada konraceptinių tabl. poveikis vėl bus įprastas?

Peržiūrėti atsakymą

Šie vaistai neslopina kontraceptinių tablečių poveikio.

2015 lapkr. 2 20:09
Laba diena,
ar pavojinga norovirusinė infekcija nėščiajai? Nėštumas 16 sav.
Dėkoju už atsakymą.

Peržiūrėti atsakymą

Reikia įvertinti nėščiosios ir vaisiaus būklę. Visos infekcijos nėštumo metu gali būti pavojingos.

2015 lapkr. 2 17:56
laba diena Turiu svarbu klausima, gal galit pakonsultuoti? Gal susidurete su tuo? Pacioje nestumo pradzioje man dare gliukozes tyrima is veninio kraujo, atsakymas buvo 5,7mnol, tada dare dar viena tyrima tada buvo 4,3mnol. 25 nestumo savaite atliko gliukozes toleravimo testa, kurio metu geriau gliukoze. Pries tyrima veniniame kraujyje buvo 3,6mnol, o po 2h 3,7mnol. Endokrinologas, pacioje nestumo pradzioje sake, jog man yra gestacinis diabetas, o gine sako kad nera. As jau nebesuprantu

Peržiūrėti atsakymą

Gestacinis diabetas yra diagnozuojamas pagal gliukozės toleravimo mėginį. Pagal jūsų pateiktus gliukozės toleravimo mėginio atsakymus gestacinio diabeto jums nėra.